sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

KUVIA JA TARINOITA LAPSUUDESTA

3.3.1998 "Suljen soittorasian koteloon. Maitopurkkilaatikko laulaa. Hilpeä kissa repii mukia. Lautasen verkkareihin laitan. Sokeri alkaa v:llä. Pegasos laulaa. Muki pelästyy. Pieru kakan saa. Purkki itkee. Kirjain lausuu. Kisu Viiru lähtee matkoilleen. Rasmus onkee yrittää saada kiinni. Lauta hyppää matkoille kaupungille. Ihminen loikkii maailmoille. Saapas Villee tutkii. Kirja saa lahjan peikolta. Maito haluaa vettä. Lehmä juo maitoa. Rahka haluaa mansikkaa, lintu itkee vauvoille."

5.3.1998 "Käärme sihisee. Pilvi on taivaan kuningas kun se haluaa. Kukka tarinan jälkeen perhonen lentää. Lehti vieras. Ruoka. Kynä pistelee haukkoja suuhunsa. Nojatuoli haluaa ruokaa. Paita laitetaan päälle, silmälasit silmille laitetaan. Kynä taas haluaa pistellä. Kirja vienostelee. Kissa haluaa ruokaa. Vauva itkee."

5.5.1998 "Lehmällä oli oma pää mutta vasalla ei. Talo oli niin kaukana, että nurmikkokin löytyi. Lehmien aita eikä pässit voineet olla hyviä"

31.10.1999 "Kasvoi puu mutta sen vieressä oli talo ja ovi oli talossa, ja kukko oli talon vieressä. Eräänä päivänä kukko kiekui näin 'KUKKOKIEKUU!!!' Kukko näki talon ja talossa oven. Kattoa hän ei mitenkään nähnyt. Joka yö hän katseli taivasta, ja joka päivä hän katsoi omenapuuta. Kukko halusi pilvihattaroita alas koska sillä oli nälkä. Päivällä se halus omenoita syödä, kun sillä oli nälkä päivällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti